Om os

Italiensk restaurant ved Køge Havn – dit spisested i Køge

Restaurant Limone er en italiensk restaurant i Køge, som ikke blot er kendt for sin gode mad, høflige betjening og varme indretning. Vi er også vellidt, fordi det omkringliggende miljø ved havnen giver det sidste pift af ægte sydlig stemning og charme.

Vi er placeret centralt ved vandet, hvor både lokale og forbipasserende turister jævnligt kommer forbi til en middag og en god oplevelse i vores hyggelige lokaler.

Mad og vin i Køge – middag med den rigtige drue

På Restaurant Limone tilbyder vi en bid af Italien i hver eneste ret vi serverer, og vi kan give dig præcis den madoplevelse, du ønsker – middag, små forretter, snacks og desserter. Om I er få eller mange spiller ingen rolle. Vores italienske restaurant rummer det alt sammen.

Det er dig og dine ledsagere, der vælger, hvad I vil have, og mangler I vejledning eller inspiration til at prøve nye retter, så spørg meget gerne vores tjenere. De kan hjælpe med at sætte en menu sammen til jer, og vælges der en vinmenu med, så er I garanteret en ekstra smagsoplevelse, der supplerer maden på bedste vis.

Læs mere om vores menuer, vores selskabslokaler eller kast et blik på menukortet. Skal du bruge maden til et arrangement med egne lokaler? Så læs mere om vores catering her.

Spisested i Køge med hyggelige omgivelser

Restaurant Limones beliggenhed er ikke blot heldig, fordi de charmerende omgivelser løfter stedet, men også fordi det er let at komme til og fra Greve og Solrød samt andre nærtliggende byer fra havnen i Køge.

Så kom forbi vores italienske restaurant på adressen: Havnen 37, 4600 Køge. Vil du bestille bord forinden eller har du spørgsmål, så ring til os på tlf. (+45) 56 65 27 00.

Vi ses på Restaurant Limone!