Menu

Restaurant menu i Køge for enhver smag

Restaurant Limone byder velkommen til en smags- og sanseoplevelse i vores stemningsfulde hjørne af Køge. Vi har en restaurant menu, der er malet i Italiens farver og frembragt af støvlelandets ældgamle DNA.

Vores restaurant menu dækker alle aspekter af en fuldendt middag. Her på siden kan du se vores delikatesser under disse forskellige kategorier.

Frokost – Lunch
Forretter – Antipasti samt pasta
Hovedretter – Carne e pesce
Salater – Insalata
Dessert – Dolci
Oste – Formaggio
Drikke – Apertivo

Oplev vores menuer samt vores vinmenu

Hos Restaurant Limone kan du købe en menupakke, som tæller to kuverter, hvor der er udvalgte retter og appetitvækkere. Vi har tre forskellige sammensætninger, der giver dig og din ledsager rig mulighed for at smage lidt af hvert på vores restaurantmenu.

Ved siden af disse pakker kan I, for den ekstra smagsoplevelse, vælge en vinmenu, der passer til de retter, som I får serveret.

Julefrokost eller nytårsmenu i Køge

Skal du holde julefrokost eller har du brug for en nytårsmenu, så denne tjans ikke bare er klaret, men også fuldt helt til døren med lækker mad, som alle kan lide? Så er det værd at tage et kig på vores menu, og eventuelt rådføre dig med os, hvis du har behov for gode råd.

Skal din event foregå på en bestemt adresse, så kan du læse mere om vores catering-tilbud her, og hvis du skal bruge maden op til bestemte mærkedage, så er det en god idé at være ude i god tid, så der er masser af tid til at forberede leveringen.

Find desuden lækre retter og inspiration til din fest i vores restaurant menu.

Du kan altid ringe på tlf. (+45) 56 65 27 00 eller kontakte os gennem vores formular.

Vi glæder os til at høre fra dig!