Selskabslokaler

Selskabslokaler i Køge med sydlandsk stemning

I Restaurant Limones selskabslokaler i Køge kan du holde et arrangement helt efter dine ønsker og behov. Vores spisestuer er indrettet med en sydlandsk glød for øje, og det er svært ikke at blive revet med af den muntre stemning i vores varme lokaler.

Praktiske oplysninger om vores selskabslokaler i Køge

Der er plads til op til 70 gæster, og arrangementets forløb fastlægges sammen med stedets ejer, så alle er enige om hvad der skal ske, hvad der skal serveres og hvornår det hele skal foregå.

Det er muligt at planlægge et event præcis som du ønsker. Vi har både erfaring med fødselsdage, bryllupper, barnedåb, konfirmationer og andre store mærkedage. Det vil sige, at vi også let kan supplere med råd og vejledning til passende retter og eventuelle vine.

Alt efter dit selskabs størrelse kan I få selskabslokalerne for jer selv eller sidde i restauranten blandt de øvrige gæster.

Læs hvad andre gæster synes om vores selskabslokaler

Er du I tvivl om, hvilken restaurant du skal besøge med dit næste selskab? Herunder kan du læse en af vores gæsters anmeldelser, og vil du videre mere, så kan du læse flere på TripAdvisor:

Super lækkert

Vi var 19 gæster, til en af deres 5 retters menu. Det var super lækkert mad, hele vejen igennem, og vi fik alle maden serveret samtidigt. Vi bad tjeneren anbefale vin til maden, og det gjorde ham perfekt. Vi havde en super hyggelig aften, i hyggelige rammer, med super betjening og lækker mad. Ikke sidste gang vi har været her.

Af Pia D, TripAdvisor d. 5. maj

Selskabslokaler nær Greve og Solrød

Vores selskabslokaler ligger i Køge med gode transportmuligheder ud til Greve og Solrød samt andre omkringliggende byer.

Ring i dag for at booke vores selskabslokaler: Tlf. (+45) 56 65 27 00.