Menukort

Se vores menukort

En god start

Prosecco75,-
Hyldeblomst prosecco85,-
Aperol Spritz85,-
Gin/Tonic85,-
Oliven45,-
Carpaccio
Tynde skiver af oksemørbrad marineret med trøffelolie, rucola og friskhøvlet parmesan.

Til denne ret anbefaler vi vinen Verdicchio Le Rovole 69/295
Mozzarella Caprese con Prosciutto di Parma
Bøffelmozzarella med parmaskinke og cherrytomater

Til denne ret anbefaler vi vinen Bozen Sauvignon Blanc “Mock”Bozen 99/495
Vitello Tonnato
Tynde skiver af rosestegt kalvekød på bund af salat, ansjoser, kapers og tunsauce.

Til denne ret anbefaler vi vinen Barbera d’Asti Superiore “Roccanera” 89/425
Filetto di Manzo
Mør og saftig pandestegt oksemørbrad. Sauce af oksefond og lækker Barolo.
Serveret med årstidens garniture.

Til denne ret anbefaler vi vine Corte Guala “Terre di Marna” 89/395
Formaggi Misti
Udvalg af italienske oste.

Til denne ret anbefaler vi vine Recioto Gamba “Le Quare” 77/399

425,-

Forretter

Antipasto Misto
Udvalg af italienske specialiteter.
129,-
Gamberoni all’Aglio
Hvidvinssauterede tigerrejer med hvidløg og persille i cherrytomatsauce.
119,-
Carpaccio
Oksecarpaccio marineret i trøffelolie med rucolasalat, parmesanflager og citron.
119,-
Vitello Tonnato
Skiver af kalvefilet med tunsauce og kapers.
109,-
Mozzarella Caprese con Prosciutto di Parma
Bøffelmozzarella med parmaskinke og cherrytomater.
109,-
Bruschetta
Ristet brød med tomat, ost, hvidløg, basilikum og olivenolie.
99,-
Parmigiana di melanzane
Aubergine med mozzarella, tomatsauce gratineret med parmesan.
99,-

Forretter

Børn under 12 år – halv portion – halv pris

Penne Altopalato
Pasta med stykker af oksemørbrad, rød peber og sennep og cremet trøffelsauce.
149,-
Ravioli Ricotta e Spinaci
Ravioli med ricottaost og spinat i tomatsauce og drysset med parmesanost.
129,-
Spaghetti Carbonara
Linguine med bacon, æg og pecorinoost i flødesauce.
119,-
Linguine allo Scoglio
Linguine med skaldyr og friske krydderurter i cherrytomatsauce.
169,-
Futtuccine al Salmone
Fettuccine med hvidvinsdampet laksestykker i flødesauce med hvidløg vendt i spinat.
149,-
Risotto ai Funghi
Risotte med svampe.
119,-

Kød

Til alle kødretter serveres dagens garniture

Scaloppine di Vitello al Gorgonzola
Kalvefilet med gorgonzolasauce.
219,-
Stinco di Agnello
Lammeskank med brassringsskyr.
199,-
Filetto al tartufo
Oksemørbradmedaljon i trøffelsauce.
269,-
Costata di Vitello
Kalvekrone i timiansauce.
299,-

Fisk

Salmone
Laksefilet i hvidvinssauce med sauteret spinat dagens kartofler og hollandaisesauce med blandet salat.
199,-
Il Pesce del giorno
Dagens fisk i safransauce med blandet salat.

Spørg venligst deres tjener for mere information.
239,-

Desserter og ost

Tiramisu89,-
Pannacotta79,-
Torta del Giorno
Dagens kage.
89,-
Gelato
Dagens is.
89,-
Tortino cuore caldo
Chokoladefondant.
99,-
Formaggi misti
Udvalg af sæsonens ost.
109,-

Dessertvin

Recioto Gamba “Le Quare” - Valpolicella Classico
Mørk dessertvin lavet på Amarone manér, perfekt til chokoladesouffle.
gl. 79,- / 495,-
Vin Santo Tenuta Rossetti - Toscana doc
Lys dessertvin med god power og let sødme, perfekt til tiramisu.
gl. 59,- / 395,-
Moscato d’Asti Capetta - Piemonte
Sød mousserende vin fra Astiområdet, perfekt til pannacotta.
gl. 79,- / 345,-
Acqua Minerale
Italiensk mineralvand med el. uden brus.
45,-
Sodavand35,-
Birra alla Spina
Fadøl øko Pilsner el. Classic, IPA schiøtz.
lille 40,-
stor 55,-
Birra Italiana
Italiensk flaskeøl.
55,-
Kande postevand20,-
Vælg mellem:
Sambuca, Amaretto, Strega, Limoncello, Veccha, Romagna, Baileys, Contreau, Whiskey, Vodka, Gin, Rom, Martini Rosso, Martini bianco.
70,-
Vecchia Romagna 10 års95,-
Averna75,-
Fernet Branca75,-
Grappafra 65,-
single / dobbel
Espresso30,- / 35,-
Caffè macchiato35,- / 40,-
Americano35,- / 40,-
Cappuccino40,- / 45,-
Café latte40,- / 45,-
Te35,-
Irish Coffee85,-
Alternativ mælk10,-